Gallery

Over the years Redwood Constructions has completed many building projects to be proud of. Whether it be a new home, an extension or renovation, a new bathroom or kitchen, or and outdoor deck or pergola, we have proven reliability and outstanding service to many customers. Our polite and honest tradesmen will create a tidy and safe working environment, a true sign of over 20 years experience within the building and construction industry.

Below is a selection of Redwood Constructions projects to look through. For more information on any of these projects or to get a quote, please send us a message on your requirements and we will get back to you as soon as possible.

Bangor

With a sloping block of land backing onto a bush reserve, the client’s vision was to excavate the ground floor to create an open kitchen and entertaining area. Every room in the existing house was renovated or reconfigured, including relocating the kitchen to the ground floor. With the client’s love for Italian cooking, there was a need for plenty of bench space in the new kitchen.

View project

Bangor

With a sloping block of land backing onto a bush reserve, the client’s vision was to excavate the ground floor to create an open kitchen and entertaining area. Every room in the existing house was renovated or reconfigured, including relocating the kitchen to the ground floor. With the client’s love for Italian cooking, there was a need for plenty of bench space in the new kitchen.

Surry Hills

With a growing family the existing two storey Terrace in Surry Hills was in need of a major renovation. This project was designed by an Architect with experience in making use of every square centimetre. There was a third level added to the existing two storey building. The third level became the master bedroom with ensuite with plenty of cupboard space. New hardwood timber floor on the ground floor leads you through the Cedar bi-folding doors into the courtyard.

View project

Surry Hills

With a growing family the existing two storey Terrace in Surry Hills was in need of a major renovation. This project was designed by an Architect with experience in making use of every square centimetre. There was a third level added to the existing two storey building. The third level became the master bedroom with ensuite with plenty of cupboard space. New hardwood timber floor on the ground floor leads you through the Cedar bi-folding doors into the courtyard.

Bondi Junction

Like most Terrance’s built over 100 years ago, natural light, small rooms and a growing family was good enough reason to call in the Architect. Increasing the floor area on both levels allowed for an extra bedroom and extra toilet/ shower. With the Cedar bi-folding doors open, the hardwood timber floor.

View project

Bondi Junction

Like most Terrance’s built over 100 years ago, natural light, small rooms and a growing family was good enough reason to call in the Architect. Increasing the floor area on both levels allowed for an extra bedroom and extra toilet/ shower. With the Cedar bi-folding doors open, the hardwood timber floor.

Erskineville

Having a narrow kitchen and small rooms at the back of this existing terrace, the client called in the Architect to design a family friendly open living area, with a new kitchen and bathroom. Installing three skylights increased the natural daylight throughout the building.

View project

Erskineville

Having a narrow kitchen and small rooms at the back of this existing terrace, the client called in the Architect to design a family friendly open living area, with a new kitchen and bathroom. Installing three skylights increased the natural daylight throughout the building.

Haberfield

By removing the back portion of the house, The Architect and Engineer designed a cathedral ceiling over one large room instead of having two small rooms. Modwood decking was used on the new back deck with a stainless steel handrail.  Modwood was used as a balustrade and privacy screen hiding the sub floor access door and hot water system. The client who is a chef insisted on having a pizza oven and BBQ outside for entertaining in the landscaped backyard.

View project

Haberfield

By removing the back portion of the house, The Architect and Engineer designed a cathedral ceiling over one large room instead of having two small rooms. Modwood decking was used on the new back deck with a stainless steel handrail.  Modwood was used as a balustrade and privacy screen hiding the sub floor access door and hot water system. The client who is a chef insisted on having a pizza oven and BBQ outside for entertaining in the landscaped backyard.